Qui som

RAGO APLICACIONES TÉCNICAS, S.L.,  és una empresa, jove, promoguda per un equip de professionals altament experimentats i qualificats amd la missió de ser la pionera a Balears en dedicar-se, com a principal activitat a l'aplicació de Poliureas i altres solucions tècniques.

El nostre objectiu és donar la millor solució possible de les existents al mercat, a la necessitat creada per la climatologia balear: la reducció de les humitats en tot tipus de superfícies i construccions.


VISIÓ: al llarg dels anys, ens hem adonat que hi ha moltes preteses solucions per tractar les humitats, però cap ho ha aconseguit l'objectiu de manera definitiva. Superar les exigències dels nostres clients i cobrir les seves necessitats reals, utilitzant processos d'avantguarda i tencnológicamente innovadors que respectin el medi ambient, és el nostre objectiu i la nostra manera de contribuir al desenvolupament de la nostra societat.


VALORS: RAGO APLICACIONS TÈCNIQUES, SL, ha estat creada pensant en el client. Les necessitats dels nostres clients són les nostres necessitats, la nostra prioritat. Treballant en equip, entenem al client i amb la nostra recerca proactiva de solucions, basant-nos en les competències del nostre capital humà, el del nostres subministradors y les alternatives que garanteixen la qualitat dels nostres serveis. La nostra orientació cap a un servei de qualitat total és la nostra diferència.